Op zoek naar een huis in Hollywood? Eva Longoria wil dolgraag van haar droomhuis af!

Wát een prachtig optrekje!

Lees ook

Nog een leuk bedrag op je spaarrekening staan, en altijd al gedroomd van een huisje in Hollywood? Dan is dit je kans! Eva Longoria wil met enige spoed van haar villa in Los Angeles af, en gooit haar vraagprijs dan ook aardig omlaag. Een kans die je niet aan je voorbij mag laten gaan, zo laat de makelaar van de actrice weten. 

Mits je hiervoor een bedrag van 2,7 miljoen voor wil en kan neerleggen. Niet het goedkoopste optrekje dus. Maar hé, je krijgt er dan ook heel veel moois voor terug. Het prachtige huis van de voormalige Desperate Housewives-actrice is namelijk van alle luxe voorzien, waardoor het leven als een God in Frankrijk, of in dit geval Hollywood, ineens realiteit kan worden.

Droomhuis

De prachtige villa bestaat namelijk uit maar liefst drie woonlagen, heeft zes slaap- én badkamers, heeft ook nog eens ruime walk-in closets om je hele garderobe in op te hangen, en heeft als klap op de vuurpijl ook nog een zwembad met een heus terras waar je heerlijk kunt neerstrijken. Klinkt als een droom die uitkomt, toch? En dan heb je ook nog eens een rits aan bekende buren in de buurt wonen. Wat wil een mens nog meer?

Klik hier voor alle foto's van Eva's optrekje. 

LEES OOK: Hoogzwanger en fully glammed up: Eva Longoria doet 't gewoon

BRON: TELEGRAAF BEELD: GETTY

Laatste nieuws

Zie ook