Oh-oh: Kardashians hebben flinke schuld bij privéjet-bedrijf

Ondanks dat ze al het geld van de wereld hebben, worden de beroemde zusters nu alsnog aangeklaagd.

Lees ook

In principe hoeven de Kardashians nooit meer te werken. De steenrijke familie heeft namelijk alles wat z'n hartje begeert. En ook het nageslacht kan nog heel lang teren op de verdiensten van de bekendste realityfamilie van dit moment. Maar ondanks het bizarre bedrag dat de familie op z'n bankrekening heeft staan, worden ze nu aangeklaagd door een privéjet-bedrijf vanwege openstaande rekeningen van ruim 200.000 euro. 

De business- of first class is voor deze vermogende familie zelfs nog te min, en dus reizen de Kardashians geheel in stijl en enkel en alleen met privéjets. Nu hoeven ze het voor het geld nou niet bepaald te laten, al blijkt dat de familie nog een flinke rekening heeft openstaan. Dit geldt voor de vluchten die Kim, Khloé en Scott Disick met de jets van Silver Air LLC hebben gemaakt, waardoor de beroemde zussen en hun ex-zwager nu door het bedrijf worden aangeklaagd. 

Familie

Toch zouden de zussen en de ex-man van Kourtney Kardashian niet persoonlijk aansprakelijk zijn voor de vluchten. De familie, en dan met name Kim, zou vaak gebruik maken van een vliegtuig dat wordt ingezet door het bedrijf JetLux. Zij schakelen vervolgens andere vliegtuigmaatschappijen in, die ze weer betalen met het geld dat ze van Kim krijgen. 

Silver Air LLC zou dat geld alleen lang niet altijd hebben ontvangen, waardoor de familie Kardashian nu is aangeklaagd. Al zou in dit geval juist JetLux de boosdoener zijn. We zijn dan ook héél benieuwd hoe dit verhaal afloopt…

LEES OOK: Internet in de ban van teennagel Kim Kardashian

BRON: NU.NL BEELD: GETTY

Laatste nieuws

Zie ook