‘Prins Harry met nieuwe look op trouwdag’

De prins zou er naar verluidt heel anders uitzien!

Lees ook

Al weken kijken we uit naar hoe prins Harry en Meghan Markle er aanstaande zaterdag op hun grote dag zullen uitzien. Zo wordt er al weken, dan wel maanden, druk gespeculeerd over de trouwjurk van de aanstaande bruid, maar is ook de look van prins Harry inmiddels iets waar menig royalty fan nieuwsgierig naar is. Die gaat er naar verluidt namelijk nogal verrassend uitzien.

De prins zou zichzelf namelijk een geheel nieuwe look laten aanmeten voor de aanstaande bruiloft. Hoewel we de prins al jaren met rossige baard kennen, zal-ie er aanstaande zaterdag tóch echt van af moeten. Dit alles omdat hij naar verluidt zijn Household Calvary-uniform aan wil, en daarvoor moet hij zich nou eenmaal aan de regels van het leger houden. Ook als je lid bent van het Koninklijk Huis. 

Regels

De regel luidt namelijk dat wanneer je het uniform draagt, je op dat moment geen baard mag hebben. En laat de aanstaande bruidegom nou net gezegend zijn met een goede dos haar op zijn wangen. Er wordt alleen een uitzondering gemaakt wanneer er een religieuze reden is óf je een slechte huid hebt. En dat is in dit geval dus beide niet van toepassing. 

Of dat de prins ook daadwerkelijk in het pak en dus zonder baard bij de St. George's Chapel verschijnt, is en blijft nog even een groot mysterie tot aanstaande zaterdag. Wij kunnen in ieder geval niet meer wachten. Jij ook niet?

LEES OOK: Het is oorlog tussen prins Harry en de tabloids

BRON: NSMBL BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook