Gespot op de catwalk: Prada introduceert de loafer mét blokhak

Dit prachtige muiltje mag deze zomer niet in jouw garderobe ontbreken!

Lees ook

De trend omtrent de loafer is zich steeds verder aan het uitbreiden. En na enige experimenten van de modehuizen van nu, krijgt de modewereld er een nieuwe loafer bij. 

Modeshow

Modehuis Prada liet haar genodigden tijdens de show begin deze maand de loafer incluis blokhak bewonderen. Niet geheel een onbekende in het schoenenwereldje, want de meesten zullen de loafer herkennen uit de jaren negentig. 

Hot item

De loafer kwam acht jaar geleden nog even om de hoek kijken bij het modehuis, al leek de fashionwereld er destijds nog niet echt aan toe te zijn. Vandaag de dag is het wél de tijd en maakt de kekke loafer een comeback. Voor de collectie Resort 2019 is de Prada-loafer officieel weer een hot item, maar dan wel met een ietwat sportieve twist: de hak wordt dit maal namelijk gecombineerd met mini-rokjes, dat tijdens de fashionshow onder andere gedragen werd door supermodel Kaia Gerber

Inmiddels helemaal fan geworden van de fashionable loafer? Hieronder hebben we er een aantal voor je op een rijtje gezet, zodat jij ze alleen nog in je digitale winkelmandje hoeft te stoppen!

LEES OOK: Gespot op de catwalk: de meest gehate schoen is terug van weggeweest

 

Een bericht gedeeld door Prada (@prada) op

BRON: PRADA, BEELD: GETTY IMAGES, PRADA, INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook