Britse songfestivalzangeres SuRie onder de blauwe plekken na incident

De zangeres werd bruut onderbroken door een man die op het podium wist te komen en de microfoon uit haar hand trok. En dat ging er heftiger aan toe dan in eerste instantie te zien was.

Lees ook

Er gebeurde tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival afgelopen zaterdag héél erg veel. Niet alleen eindigde onze eigen Waylon op een onverdiende 18e plaats, ook werd de Britse zangeres SuRie bruut gestoord tijdens haar optreden. Hoewel ze nog met een grote glimlach op het podium bleef staan, blijkt dat het incident er toch stukken heftiger aan toe ging dan we op televisie te zien kregen. 

Het optreden werd halverwege bruut verstoord door een man die ondanks de vele beveiliging op het podium wist te komen. Hij greep de microfoon uit SuRie's handen en begon te roepen. "Voor de nazi’s van de Britse media. Wij eisen vrijheid”, aldus de man. Hoewel het toch nog even duurde voordat hij van het podium verdween, was SuRie allesbehalve bang voor de indringer tijdens haar optreden. "Daar was geen tijd voor. De beveiliging greep hem net zo snel als hij bij mij was."

Maar hoe onschuldig de interruptie ook leek, het heeft SuRie toch nog een aantal blauwe plekken opgeleverd. "Het zijn een paar blauwe plekken, maar het gaat goed met me.” Gelukkig maar!

LEES OOK: Oeps: de lichtgevende jurk van Estland op het Eurovisie Songfestival kostte veel meer dan gepland

BRON: TELEGRAAF BEELD: TWITTER, ANP

Laatste nieuws

Zie ook