Meghan Markle’s vader verwikkeld in paparazzi-schandaal

Een week voor de bruiloft weet de familie van Meghan zichzelf opnieuw in een slecht daglicht te zetten.

Lees ook

Wat er in eerste instanie enorm zoet en lieflijk uitzag, bleek in het echt een stuk minder onschuldig te zijn dan het er in eerste instantie uitzag. De foto's waarop Thomas Markle, de vader van Meghan, in een internetcafé naar foto's van zijn dochter en schoonzoon kijkt, blijken namelijk gewoon in scène te zijn gezet. Ai!

Sinds de verloving van prins Harry en Meghan Markle staat de familie van Meghan naar eigen zeggen 'onder grote druk', en hebben ze geen moment rust gehad vanwege de enorme hoeveelheid media-aandacht. Niet alleen zijn de camera's continu op Meghan gericht, ook haar familie heeft inmiddels kennisgemaakt met de paparazzi. Zo ook de vader van de aanstaande bruid. Hij zat afgelopen weekend 'nietsvermoedend' in een internetcafé een nieuwsbericht over het aanstaande bruidspaar te lezen. Althans, zo leek het. De vork blijkt namelijk heel anders in de steel te zitten. 

Paparazzi-schandaal 

Het bedrijf CCT wist het 'schandaal' aan het licht te brengen. Zij betrapten Meghan's vader namelijk toen hij in het internetcafé een ontmoeting had met fotograaf Jeff Rayner. Naar verluidt ontving hij 100.000 Britse pond voor de foto's die hij samen met Rayner in het internetcafé had geschoten. En ondanks dat hij een goed gevulde envelop kreeg, baalt de vader van Meghan nu toch wel een beetje. Volgens zijn zoon, Thomas jr., schaamt zijn vader zich enorm dat hij zich heeft laten betalen voor het nemen van de zogenaamde spontane foto's.

Familierel

Ook Meghans inmiddels welbekende halfzus Samantha heeft nu van zich laten horen. Volgens haar is het namelijk haar schuld dat haar vader nu de dupe is van een enorm paparazzi-schandaal. Zo vertelt ze dat juist zij haar vader gestimuleerd heeft om positieve foto's te laten maken om zo de familienaam een beetje in ere te houden. Ze hoopte haar vader hiermee in een goed licht te zetten, maar dat plan lijkt nu volledig in de soep te lopen. Volgens Samantha zou het geplande 'fotomoment' niks met geld te maken hebben, alleen leek haar vader Thomas hier uiteindelijk toch iets anders over te denken…

De Britse koninklijke familie heeft nog niet gereageerd op alle commotie. 

LEES OOK: Zal het klikken tussen prins Harry en zijn schoonvader?

BRON: DAILY MAIL, BEELD: INSTAGRAM, GETTY

Laatste nieuws

Zie ook