Lezersaanbieding: Definitief ontharen bij Fine Laserclinic

Gooi je scheermesjes maar bij het grof vuil!

Lees ook

Stephanie Dinkla mag zich inmiddels een echte ervaringsdeskundige noemen. Voordat ze met Fine LaserClinic begon, had ze namelijk altijd last van ingegroeide haartjes en scheerirritaties. Om die reden begon ze destijds met laserbehandelingen. “Na het advies van de kliniek ging ik ervan uit dat ik zo’n zes behandelingen nodig had. Twaalf behandelingen verder kreeg ik te horen dat mijn huidtype niet geschikt was voor de laser die zij gebruikten. Helaas hoor ik dit vaker; klinieken die eindeloos blijven behandelen en pas op het laatste moment ‘eerlijk’ zijn.”

Toen ze Fine LaserClinic begon was dit één van haar belangrijkste punten. Haar cliënten vooraf goed informeren en altijd een GRATIS proefbehandeling aanbieden, met als resultaat dat iedereen die bij Fine LaserClinic komt, goed voorbereid is. 

Een op maat gemaakt behandelprotocol, geschikt voor ieder huid- en haartype

Veel mensen denken dat alleen de laser het werk doet, echter is dit niet helemaal zo. Belangrijker is dat het behandelprotocol per cliënt op maat gemaakt wordt. Wat namelijk goed is voor de één, is misschien niet voldoende voor de andere. Elk mens is uniek en dat weten ze bij Fine LaserClinic dan ook heel goed. Stephanie kijkt per persoon hoe iemand optimaal behandeld kan worden, om een zo snel en mooi mogelijk eindresultaat te krijgen. Doordat ze gebruik maakt van een systeem met een dubbele laser, namelijk de 'Nd: Yag' voor de getinte/donkere huidtypes en de 'Alexandrite' voor de lichtere huidtypes, kan ze iedereen behandelen. 

Snel resultaat

Doordat de laser rechtstreeks zonder gel op de huid komt, is de behandeling erg krachtig en zie je binnen een paar behandelingen al enorm veel resultaat. Daarnaast is Fine LaserClinic centraal gevestigd in Nederland, omdat Stephanie iedereen de kans wil bieden een behandeling te kunnen ondergaan. 

Wil jij ook af van je ongewenste haren en zelf vrijblijvend ervaren hoe een laserbehandeling voelt? Jij als trouwe Beau Monde-lezeres kan nu profiteren van een gratis intakegesprek met proefbehandeling via finelaserclinic.nl

Laatste nieuws

Zie ook