Look Of The Weekend: kroonprinses Elisabeth in opvallende broek

Samen met haar moeder, koningin Mathilde, droeg zij een fleurig ensemble.

Lees ook

De jaarlijkse 'Koning Elisabethwedstrijd' was afgelopen zaterdag weer een feit en daarbij waren de Belgische koningin Mathilde en dochterlief Elisabeth aanwezig. 

Een fleurige boel

Moeder en dochter vielen beiden erg op, doordat ze de zomerse kleurige kledij uit de kast gehaald. De zestienjarige dochter van koning Filip en koningin Mathilde droeg een opvallende rode pantalon met een fijne bloemenprint van Diane von Furstenberg. Het zwart vanuit de broek bracht ze subtiel terug in een top waarvan de schouderbanden elkaar kruizen. Een goed ensemble voor de royal puber. De zalmroze/oranje jurk van koningin Mathilde is van Armani, een kledingmerk waar de koningin vaker in gezien wordt. Ook prins Gabriel, de zoon van de koningin, stemde zijn outfit op zijn moeder en zus af. Hij droeg namelijk een rood met blauwe stropdas. Leuk stel bij elkaar!

Het evenement

Het concours is een internationale wedstrijd voor jonge musici dat in 1937 werd opgericht door koningin Elisabeth van België. Dit jaar werd het gehouden in de BOZAR, het paleis voor Schone Kunsten in Brussel. 

LEES OOK: Kroonprinses Elisabeth gaat naar kostschool

 

BRON: ANP. BEELD: ANP, INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook