Huh, is Tessy Antony nog altijd prinses Tessy?

Of de groothertog heeft een groot gebaar gemaakt óf de scheiding is nog altijd niet rond.

Lees ook

Er is al anderhalf jaar verwarring over de titel van Tessy Antony, de ex van prins Louis van Luxemburg. Royal Central vroeg het op de vrouw af, in een exclusief interview.

Tessy was elf jaar getrouwd met prins Louis, met wie ze prins Gabriel en prins Noah heeft en waarover ze co-ouderen. "We hebben een heel evenwichtige gezinsdynamiek," zegt ze tegen Brittani Barger. "De vader van mijn zonen en ik zorgen ervoor dat ze zo lang mogelijk kind kunnen blijven en alle liefde krijgen en lol kunnen hebben die andere kinderen ook meemaken." 

"Tegelijkertijd stellen we ze (links prins Gabriel, rechts prins Noah) bloot aan de echte wereld door met hen naar afgelegen gebieden te reizen, ze te laten deelnemen aan conferenties en ze te laten meedoen bij formele events thuis. Door dat allemaal te combineren, hebben we ze geholpen om op te groeien tot zelfverzekerde, goed geïnformeerde, gelukkige, betrokken en vriendelijke jongeheren. We zijn erg trots op hen."

Over leven binnen de groothertogelijke familie spreekt ze liever niet meer. "Wat ik wel wil delen, is dat ik erg trots ben om een Luxemburgs meisje te zijn en als zodanig de familienaam van dit mooie en veelzijdige land te dragen."

Brittani Barger van Royal Central vroeg expliciet hoe ze nu moet worden aangesproken en dat is 'Tessy Antony, prinses van Luxemburg'. Wat toch net even meer is dan het gedurende de scheidingsperikelen leek te worden. Dus het kan zomaar zijn dat groothertog Henri hier een knoop heeft doorgehakt. Aan de andere kant is die scheiding nog altijd niet definitief en houdt het hof het op 'mademoiselle Tessy Antony'. Tot er nadere mededelingen worden gedaan: well played, Tessy. Well played.   

 

Foto's © Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook