Alexander Wang ontwerpt leren koelbox ter waarde van bijna 1000 dollar

Het item werd speciaal ontworpen voor de Magnum x Alexander Wang-collectie. En ja, het heeft dan misschien een pittig prijskaartje; erg chic en luxueus is-ie zonder twijfel.

Lees ook

Leuk voor echte luxepoezen die flink kunnen wapperen met hun creditcard: Alexander Wang heeft namelijk een leren koelbox van maar liefst 995 dollar ontworpen, om tijdens een dagje strand, picknick of andere gelegenheid jouw favoriete versnaperingen in te kunnen bewaren. Of in dit geval: je favoriete Magnum Ice Cream. 

En ja, het ding heeft dan misschien een pittig prijskaartje; erg chic en luxueus is-ie zonder twijfel. De leren koelbox is dan ook een heuse creatie van Alexander Wang himself, en kwam tot stand nadat hij en topmodel Bella Hadid het gezicht werden voor Magnum Ice Cream. Je weet wel: waarvoor elk jaar rond deze tijd in Cannes een extravagant feest wordt gegeven, waar werkelijk iedereen wel bij wil zijn.

Namaak

Wie aankomende zomer er dus een beetje glamorous en fashionable bij wil lopen, mag deze goed uitziende koelbox natuurlijk niet laten staan. Al moet je daarvoor wel bereid zijn om flink met je creditcard te wapperen. Maar hé, we hebben het dan ook over een heus designer item van de wereldbekende modeontwerper Alexander Wang. Al denken ze nu bij Ikea misschien: wat hij kan, kunnen wij ook. En hun variant zal hoogstwaarschijnlijk stukken goedkoper zijn!

LEES OOK: Bewezen: van ijs eten bij het ontbijt word je slim
 

BRON: YAHOO LIFESTYLE BEELD: GETTY, MAGNUM, YOUTUBE

Laatste nieuws

Zie ook