Happy Mother’s Day: deze dingen kun je vandaag met je moeder (en kinderen) doen

Vandaag toch iets anders op de planning staan? Dan kun je ze natuurlijk altijd nog een andere keer doen!

Lees ook

Het is vandaag Moederdag! En wat is er nu leuker dan deze bijzondere dag met je lieve moedertje (en je eigen kinderen) te spenderen? Zoek je nou nog een activiteit om te doen, of wil je haar trakteren op iets leuks? Dan zijn dit de dingen die je zeker (een keer) met je moeder moet gaan doen.

Eten

High-wine

Ga in plaats van een high tea eens voor het iets minder bekende high wine. Terwijl je de lekkerste wijnen en hapjes krijgt voorgeschoteld, kun je ondertussen fijn kletsen, maar vooral genieten van elkaar.

Brunchen

Zijn jij en je moeder niet zulke wijnliefhebbers, trakteer haar dan op een rijkelijke en smaakvolle brunch. Strijk bijvoorbeeld neer bij een prachtig sprookjeskasteel of neem juist plaats bij een kekke tent in de stad.

Samen koken

Bereid samen een diner voor de familie voor. Dit kan natuurlijk een vijfgangendiner worden, maar ook gewoon een heerlijke barbecue. Maar net waar jij en je moeder van houden!

Uitjes

Citytrip

Hoe leuk is het om samen met je moeder aan je zijde de rest van de wereld te ontdekken? Boek een trip naar één van haar lievelingssteden of een stad waar jullie beide graag heen gaan. 

Opera

Is je moeder een enorme fan van opera? Trek dan je galajurk uit de kast, dof je moeder en jezelf op en trakteer haar op een bezoek aan een prachtige operavoorstelling. 

Uitje met oma 

Heb je zelf al een paar koters rondlopen? Ga dan samen met hen wat leuks doen met oma. En dat kan van alles zijn! Ga bijvoorbeeld ouderwets picknicken; zij aan de limonade, jij en je moeder aan de champagne. Ha! Verschil moet er zijn, toch? 

Museum

Cultuur snuiven in eigen land? Ga naar een museum en heb een heerlijke middagje met elkaar. Niet alleen heel erg leuk, ook nog eens enorm leerzaam. 

Terug in de tijd

Neem de tijd om over de wegen van haar jonge jaren te gaan: rijd langs alle huizen waarin ze woonde, waar ontmoette ze je vader, of bezoek samen haar oude vriendin. Je moeder

Ontdek iets nieuws

Voor alles is een eerste keer. Wat hebben jullie bijvoorbeeld nog nóóit gedaan, maar zouden jullie wel graag een keer willen doen?

Beauty

Spa

Waren de afgelopen dagen nogal druk voor jou en je moeder, of ziet jullie agenda er de komende weken juist angstaanjagend druk uit? Boek dan een fijne behandeling bij een spa en welness resort. Heerlijk uitrusten, helemaal niks doen en bijkletsen onder het genot van een hapje en een drankje. 

LEES OOK: Happy Mother's Day: verras je moeder (of jezelf) met deze fijne cadeaus

BRON: GOODHOUSEKEEPING, BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook