Meghan Markle kijkt ontzettend uit naar het moederschap

De aanstaande bruid kan volgens een goede vriendin niet wachten om een gezinnetje te stichten. "Ze zei tegen me: 'Ik zou het geweldig vinden om kinderen te mogen krijgen."

First comes love, then comes marriage… Maar wanneer je zoals Meghan Markle een aanstaande royalty bent, worden er nu gegarandeerd al gesprekken gevoerd over eventuele kinderen. En als het aan de voormalige actrice ligt, komen deze er dan ook zeker. En snel ook…

De aanstaande bruid is op dit moment nog druk bezig om haar bruiloft tot in de puntjes te verzorgen. Maar wanneer het hoge woord er straks eenmaal uit is en Harry en Meghan als man en vrouw door het leven gaan, zal de komst van koninklijke kotertjes niet lang op zich laten wachten.

Volgens één van haar vriendinnen – die tevens ook haar agent is – liet de beeldschone brunette dan ook weten enorm uit te kijken naar het moederschap. "Ze zei tegen me: 'Ik zou het geweldig vinden om kinderen te mogen krijgen. Ik kan echt niet wachten om moeder te zijn'." 

Nabije toekomst

Gelukkig voor haar lijkt ook haar aanstaande echtgenoot niet te lang te willen wachten met het krijgen van een gezinnetje. In het welbekende interview dat de twee gaven, nadat de twee hun verloving aankondigden, liet hij al doorschemeren dolgraag kinderen te willen. "We doen alles rustig aan, maar ik hoop wel het er in de nabije toekomst van komt."

Ach ja, de twee hebben uiteraard nog wel even de tijd. Ze moeten elkaar immers eerst nog het jawoord geven. Volgende week zaterdag is het dan ook zover, en staat de grote dag in menig agenda met grote letters aangeduid. Wil je nou niks missen van de nu al spraakmakende royal wedding? Houd dan de liveblog van royalty-expert Ella goed in de gaten!

LEES OOK: Prins Harry heeft eindelijk zijn aanstaande echtgenote aan zijn zijde in Madame Tussauds

BRON: TELEGRAPH BEELD: GETTY

 

Laatste nieuws