Treurig: Monique Westenberg neemt afscheid van trouwe viervoeter

"Mijn hart is gebroken, ik zit vol met verdriet."

Lees ook

Na de (tijdelijke) breuk met grote liefde André Hazes, heeft Monique Westenberg opnieuw een klap te verwerken. Ze heeft namelijk afscheid moeten nemen van haar trouwe viervoeter Dunya.

Monique is er dan ook helemaal kapot van. Vooral omdat zij tijdens het inslapen van haar 'eerste kind', nog in het zonnige Mexico vertoefde met haar gezin en een stel vrienden. Op social media laat een verdrietige Monique dan ook weten volledig gebroken te zijn van het verlies.

"Mijn hart is gebroken, maar krijgt ook rust. Ze was moe, ze had geen pijn, maar vond het genoeg geweest. Gisteren werd ik opgebeld dat het de laatste daagjes slechter met haar ging. Mijn wereld stortte in en we waren van plan morgen avond terug te vliegen. Dan kon ik haar nog even vasthouden, haar natte neusje voelen, in haar lieve oogjes kijken."

'Mijn hart is gebroken, ik zit vol met verdriet'

Het mocht helaas niet zo zijn en Monique moest dan ook vanuit haar vakantieadres afscheid nemen van haar meisje. "Via FaceTime ben ik erbij geweest, heb ik nog tegen haar kunnen praten, heb ik haar kunnen bedanken voor de afgelopen 14,5 jaar liefde en steun. Mijn hart is gebroken, ik zit vol met verdriet."

Toch gelooft ze dat Dunya heeft gewacht totdat Monique op vakantie was, zodat ze daar in alle rust het verlies kan verwerken. "Ik had haar niet meer liefde kunnen geven dan dat ik haar gaf, ze had geen betere honden mama kunnen hebben en ik weet zeker dat ze zo oud is geworden door de onbeschrijflijke sterke band die zij en ik hadden."

We wensen Monique heel veel sterkte!

LEES OOK: Monique Westenberg vertelt over heftig jaar

 

? Dunya, mijn wereld, mijn meisje, is vandaag om 15:25 uur ingeslapen. Mijn hart is gebroken, maar krijgt ook rust. Ze was moe, ze had geen pijn, maar vond het genoeg geweest. Gisteren werd ik opgebeld dat het de laatste daagjes slechter met haar ging. Mijn wereld stortte in en we waren van plan morgen avond terug te vliegen. Dan kon ik haar nog even vasthouden, haar natte neusje voelen, in haar lieve oogjes kijken. Vandaag werd ik wakker gebeld. Mijn vader en moeder en de liefste oppas zaten met mijn meisje bij de dierenarts. Ze was op. Ik moest de beslissing nemen waar ik altijd zo tegenop keek, maar wilde het niet langer rekken voor mezelf. Via FaceTime ben ik erbij geweest, heb ik nog tegen haar kunnen praten, heb ik haar kunnen bedanken voor de afgelopen 14,5 jaar liefde en steun. Mijn hart is gebroken, ik zit vol met verdriet, maar geloof ook dat Dunya er bewust voor heeft gekozen te wachten tot ik weg was. Nu heeft zij rust en kan ik de aankomende dagen gebruiken om dingen te verwerken zonder dat ik nu thuis had gekomen in een leeg huis en een leeg bed. Ik kan me nog een week voorbereiden op die lege thuiskomst en probeer te genieten met mijn gezin. Ik had haar niet meer liefde kunnen geven dan dat ik haar gaf, ze had geen betere honden mama kunnen hebben en ik weet zeker dat ze zo oud is geworden door de onbeschrijflijke sterke band die zij en ik hadden! Dankjewel mijn wereld voor jouw liefde hier op aarde. Dat je altijd naast me zal blijven lopen dat weet ik zeker ❤️?

Een bericht gedeeld door MoniQue Noël (@moniquenoell) op

 

BEELD: INSTAGRAM, ANP

Laatste nieuws

Zie ook