Chique Switch! Charlotte Casiraghi van Gucci naar YSL

De dochter van een prinses zijn doet echt wonderen in de fashionwereld.

Lees ook

Charlotte Casiraghi is bloedmooi, dochter van een prinses en gezegend met een indrukwekkend trustfonds. En maakt ook nog eens de fashion transfer van het jaar.

Charlotte (31) is de oudste dochter van prinses Caroline van Hannover en het nichtje van prins Albert van Monaco. Al jaren is het paardenmeisje het gezicht van Gucci, dat haar in haute hippique kleedt voor springwedstrijden en later ook inhuurde om humeurig lipstick en andere make-up aan te laten prijzen.

© Gucci

Nou, no more, want Charlotte is ingelijfd door een ánder luxelabel: YSL. Dat qua cool en fashion toch wel een serieuze concurrent van Gucci is, dus er zal wel een concurrentiebeding zijn afgehamerd bij de deal.

© BSR Agency

In februari werd Casiraghi al front row gesignaleerd bij YSL – je ziet dat ze echt wildenthousiast was – tijdens Paris Fashion Week…

© Getty Images 

…en ook voor het Rose Ball droeg ze YSL, inclusief ontplofte struisvogel, duidelijke aanwijzingen dat ze een nieuwe sponsor heeft. Niet bekend is wat oom Karl Lagerfeld ervan vindt, want deze huisvriend van Caroline kleedde ook Charlotte zeer vaak en heeft een wat stekelige verhouding met YSL.

© YSL

Aan het contract is naar verluidt een bedrag met zes nullen verbonden, wat er inmiddels is uitgelekt van haar eerste campagne is allemaal heel edgy.

© YSL

De foto's zijn blijkbaar al een tijdje geleden gemaakt, want op het Rose Ball in maart was al duidelijk dat Charlotte zwanger is van haar tweede kind. Ze heeft een zoontje van vier, Raphaël, uit een eerdere relatie. De bruiloft met Dimitri Rassam is vanwege de zwangerschap uitgesteld van deze zomer naar 'later dit jaar'. Iets zegt ons dat de bruid Yves Saint Laurent zal dragen.

  

Lees meer: Charlotte op haar charmantst (not!) 

 

Openingsfoto © Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook