Prins Harry heeft eindelijk zijn aanstaande echtgenote aan zijn zijde in Madame Tussauds

En eerlijk is eerlijk: ze is héél goed gelukt!

Het wassenbeeldenmuseum heeft de toekomstige bruid dan eindelijk aan de collectie toegevoegd. En eerlijk is eerlijk: ondanks alle mislukte creaties die we regelmatig voorbij zien komen, lijken de wassen beelden van prins Harry en Meghan Markle exact op hun voorkomen in real life

Harry had zijn plekje ter gelegenheid van zijn dertigste verjaardag in 2014 al in het museum gevonden, maar wordt sinds vandaag vergezeld door zijn aanstaande echtgenote. Het beeld zal echter pas op de dag zelf, zaterdag 19 mei, voor het grote publiek te zien zijn. Maar niet getreurd! Mocht je die dag in Londen zijn, dan mag je deze dag gratis naar binnen.

Nóg eentje 

Madame Tussauds in New York krijgt overigens ook een heuse Meghan in huis, Dit wassen beeld zal op de trouwdag zelf worden onthuld en zal er ook iets anders qua pose en outfit uitzien. In tegenstelling tot Londen, mag daar níet iedereen gratis naar binnen. Daar hoeven alleen diegenen die Meghan of Harry heten, niet voor hun entreeticket te betalen. Al moet je hierbij dan weer niet vergeten om je paspoort mee te nemen. 

LEES MEER: Wassen beeld Beyoncé na veel kritiek aangepast

 

BRON: MADAME TUSSAUDS LONDON, BEELD: GETTY IMAGES, MADAME TUSSAUDS LONDON, INSTAGRAM

Laatste nieuws