Kom alvast in de stemming met special rondom Meghan Markle op E!

Vanavond alvast een voorproefje op dé Royal Wedding, als echte royaltyliefhebbers kunnen we namelijk niet wachten tot 19 mei.

Lees ook

Als echte royalty liefhebbers zitten we al weken, of nee, zelfs al maanden klaar voor de Royal Wedding. Toch moeten we helaas nog anderhalve week geduld hebben. Maar, gelukkig kunnen we vanavond in ieder geval een voorproefje verwachten. 

Om alvast in de stemming te komen geeft E! ons namelijk een voorproefje op de grote dag. Vanavond is de heuse special The Real Princess Diaries: From Diana to Meghan op het kanaal bewonderen, waarbij de evolutie van het koningshuis én de toekomst van de moderne prinses aan de hand van de levens van de drie baanbrekende vrouwen Diana, Kate en Meghan geshowd wordt. 

Liveblog

Mocht je vandaag geen tijd hebben om te kijken, wees dan zeker niet getreurd. Volgende week zaterdag kunnen we namelijk genieten van een maar liefst vijf uur durende uitzending, waarbij het aanstaande bruidspaar op de voet gevolgd wordt en we eindelijk te zien krijgen welke jurk het is geworden. Vanaf elf uur wordt er live verslag gedaan vanuit het paleis in Windsor. Maar mocht je nou écht niks willen missen, dan raden we je aan om de liveblog van onze Royalty-expert Ella te volgen. 

LEES OOK: Change of plans: Thomas Markle nu tóch aanwezig bij de royal wedding

BRON: E! NEWS, BEELD: GETTY IMAGES

 

 

Laatste nieuws

Zie ook