Royal Kids: wat zijn ze gegroeid!

Kleine prinsjes en prinsesjes worden groot!

Lees ook

Veel koningshuizen trakteerden de afgelopen dagen op nieuwe foto's van hun prinsen en prinsessen. We zetten ze even voor je op een rij, in een Junior Royal Round-up.

België 

We beginnen met de zuiderburen, waar het koningshuis nieuwe foto's vrijgaf van kroonprinses Elisabeth (16), prinses Eléonore (10), prins Gabriel (14) en prins Emmanuel (12). Ze zijn zo te zien genomen in de beroemde serres van het kasteel in Laken. Gabriel heeft de Extra Strong gel ontdekt en koningin Mathilde mag nooit meer zonder spiegel rouge aanbrengen. 

Denemarken 

Prinses Isabella, de oudste dochter van kroonprins Frederik en kroonprinses Mary van Denemarken, deelt haar verjaardag met de Queen en raakt daardoor vaak een beetje ondergesneeuwd. Daarom alsnog haar verjaardagfoto's – ze is net elf – met een hoog Penny-gehalte. Het lieve paard is van haar en heet Lancet. 

Ook Isabella's neefje prins Henrik was jarig. De oudste uit de tweede leg van prins Joachim en prinses Marie werd negen jaar…

…en poseerde ook nog even met zijn zusje, prinses Athena. 

Jordanië

Vanuit Jordanië kwam deze pic tot ons, van kroonprins Hussein, zijn broertje Hashem (13) en koning Abdullah. Hashem en zijn vader zijn op dezelfde dag jarig, dus proberen ze de feestvreugde wat te spreiden. 

En de benjamin poseerde ook nog even met zijn moeder, koningin Rania en zijn zus, prinses Salma. 

Luxemburg

De Luxemburgers stuurden 'liefs uit Londen' in de vorm van nieuwe foto's van prins Gabriel (12), de oudste zoon van prins Louis van Luxemburg en Tessy Antony. Sinds de scheiding  van hun ouders pendelen ze heen en weer tussen de huizen van Louis en Tessy in Londen en Luxemburg. 

En omdat ze toch lekker bezig waren ging ook prins Noah (10) even op de foto.

Koning Vajiralongkorn van Thailand staat hier met zijn jongste zoon prins Dipangkorn, die voor zijn dertiende verjaardag zelf zijn taart aansnijdt met een buitengewoon chic mes. De andere kinderen van de koning zijn dertigers en grotendeels in ongenade gevallen, afgezien van prinses Sirivannavari.

Zweden

En prinses Madeleine en Chris O'Neill gaven een extra foto van prinsesje Adrienne vrij, waaruit blijkt dat ook koninklijke ouders en nanny's wel eens terugvallen op de redding van een speentje. 

Japan

En ook vanuit  Japan kwamen nieuwe semi-officiële foto's: prinses Aiko is op vakantie met haar ouders op de Koninklijke Boerderij (je kan er maar eentje hebben) in Tochigi. 

 

Foto's © De betreffende koningshuizen

 

Laatste nieuws

Zie ook