Dit is hét geheim achter de killerbody van Halle Berry

De actrice heeft een lijf waar je u tegen zegt, maar wat doet ze hier nou allemaal voor?

Lees ook

Halle Berry heeft het: een lichaam waar je u tegen zegt. De actrice laat menig persoon dan ook perplex staan wanneer ze haar leeftijd noemt. Maar wat is toch het geheim achter haar killerbody? Nou… dit dus!

Het afgetrainde lichaam komt haar namelijk niet zomaar aanwaaien. Zo blijkt wel uit de tips die ze regelmatig deelt om in shape te blijven. Samen met haar personal trainer post ze geregeld filmpjes of foto's waar de twee druk aan het sporten zijn. Ondanks dat de twee vijf dagen in de week met elkaar samenwerken, wist personal trainer Peter Lee Thomas lange tijd niet wat haar leeftijd was. Maar zodra hij er eenmaal achter kwam, stond hij met zijn mond vol tanden. "Ik had geen idee wat haar leeftijd was toen ik haar ontmoette. Ik heb er nooit naar gekeken en was daar ook niet geïnteresseerd in. Toen ik erachter kwam, was ik geschokt omdat ze de discipline van een 25-jarige heeft," aldus de personal trainer aan People.

Geheim

Tijdens de vijf sportmomenten die elke week op het programma staan, zijn de twee druk in de weer met het trainen van de spieren door middel van verschillende vechtsporten, yoga en militaire training die de Navy Seals ook doen. Pfff, wij krijgen het alleen al warm bij het idee. Maar het strakke sportregime is niet het enige waar Berry haar prachtige lijf aan te danken heeft. Zo let ze ook erg op haar voeding. De 52-jarige volgt namelijk een ketogentisch dieet (weinig tot geen koolhydraten en veel vetten) en om haar sportprestaties te versterken drinkt ze na het trainen altijd een eiwitrijke chocolade shake na de trainingen Ook zweert ze bij Super Amino tabletten van het merk Purium. 

Inspiratie

Berry wil mensen nog meer inspireren en dus hangt er een lancering – volgens de personal trainer – van een welness- en lifestyle website in de lucht. Hier zouden mensen allerlei info over gezondheid, fitness, mode en beauty gerelateerde onderwerpen kunnen vinden. Kom maar op met die site, wij kunnen in ieder geval niet wachten!

LEES OOK: 104-jarige vrouw zegt dat cola drinken de sleutel tot een lang leven is

 

Een bericht gedeeld door Halle Berry (@halleberry) op

 

 

Een bericht gedeeld door Halle Berry (@halleberry) op

 

 

Een bericht gedeeld door Halle Berry (@halleberry) op

BRON: PEOPE, BEELD: INSTAGRAM, GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook