Dít is de meest gewilde tas van Louis Vuitton

Heeft-ie ook tussen jouw tassenverzameling een plekje bemachtigd?

Lees ook

Eigenzinnig, origineel en persoonlijk is slechts een greep uit de reacties op de tassen van Louis Vuitton. Het merk weet wat het doet en de tassencollecties gaan dan ook vaak als warme broodjes over de toonbank. Toch spant één collectie echt de kroon…

Het is dan ook niet gek dat uit een onderzoek van Businesss of Fashion en Lyst één collectie als meest begeerde uit de bus kwam: de neverfull totes. De klassieker met een geblokt design en lederen bekleding is dan ook een tas die een mooi plekje in de kast van menig modeliefhebber heeft bemachtigd. En zoals de naam al zegt: je kunt er al je prullaria en dingetjes in kwijt, want je moet er wel heel veel instoppen wil-ie een keer vol raken.

Hebbeding

Zo'n gewild item is natuurlijk binnen de kortste keren uitverkocht, maar voor iedereen die elke keer nét misgrijpt: alleen al op eBay zijn er meer dan 1000 exemplaren te vinden die met smart op je zitten te wachten. Al is het wel altijd handig om een certificaat van echtheid te vragen. Je wil immers niet met je creditcard wapperen om er vervolgens achter te komen dat je een nepperd op de kop hebt getikt. 

LEES OOK: Bewezen: zó scoor je een Louis Vuitton tas goedkoper 

 

 

Een bericht gedeeld door Sarah ??? (@luxurylvlove) op

BRON: BUSINESS OF FASHION, BEELD: GETTY IMAGES, INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook