Angela Groothuizen keert terug in The Voice

Dat verklapte ze vanochtend per ongeluk tijdens een interview met Giel Beelen... Oeps!

Lees ook

Niemand minder dan Angela Groothuizen keert terug in The Voice. Dit bevestigde Angela vanochtend tijdens de uitzending van Giel Beelen op Radio Veronica. Ze zal dit keer aanschuiven als coach bij de seniorenversie van de talentenjacht: The Voice Senior. 

'Ja ik doe mee' 

Nadat Giel en Angela het hebben gehad over het programma It Takes 2, waarin Angela ook te zien was, begint Giel over The Voice. "Het zal de laatste tijd wel veel aan je gevraagd zijn, maar had jij niet gewoon voor The Voice Senior gevraagd moeten worden?" Hij zegt erbij dat Angela één van de beste juryleden van Nederland is en dat ze altijd positief, maar wel kritisch is. "Dat past gewoon goed bij het programma." Hierop zegt Angela het volgende: "We gaan het meemaken. Het wordt binnenkort bekend gemaakt." Niet veel later in het programma geeft ze toe dat ze inderdaad mee doet aan de talentenjacht.

In oktober werd bekend dat Talpa naast de spin-off met kinderen nu ook komt met een seniorenvariant van The Voice. In de show zullen alleen deelnemers van 65 jaar en ouder het beste van zichzelf laten horen. Naast Angela zullen bekende gezichten als Ilse DeLange, Marco Borsato en Ali B terugkeren in het programma. 

LEES OOK: Toen en nu: Nona, de dochter van Angela Groothuizen

 

Bron: YouTube, ANP

Laatste nieuws

Zie ook