Lange tijd onzeker of vriendin Waylon wel mee mocht naar Lissabon

Zo zou de 26-jarige YouTuber nog last hebben van zwangerschapsmisselijkheid en zelfs een ziekenhuisopname achter de rug hebben.

Lees ook

De reis naar Lissabon was bijna niet doorgegaan voor Bibi Breijman, de vriendin van de man die ons land aanstaande donderdag zal vertegenwoordigen. 

De 26-jarige YouTuber heeft namelijk erg last van zwangerschapsmisselijkheid en heeft zelfs een ziekenhuisopname achter de rug. Het was daarom nog lang onduidelijk of dat ze überhaupt haar geliefde live kon gaan zien schitteren. "Ik wilde er heel graag bij zijn. Het was de vraag of het kon, de week daarvoor lag ik nog in het ziekenhuis. Op dit moment voel ik me goed, maar ik heb me ook wel heel ziek gevoeld", vertelt Bibi aan RTL. 

Net op tijd 

Gelukkig voor Bibi voelt ze zich nu iets beter en is ze daarom alsnog overgevlogen naar Lissabon om haar Waylon te steunen. En die steun kan hij vast en zeker gebruiken. De zanger kreeg de afgelopen dagen namelijk veel kritiek rondom zijn act, waardoor het extra fijn is om omringd te worden met mensen die onvoorwaardelijk achter je staan. 

LEES OOK: Waylon in tijgerprint op het Eurovisie Songfestival

BRON: RTL, BEELD: ANP, INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook