Royal Wedding: Sarah Ferguson niet uitgenodigd voor privéfeest

Prins Harry mag dan een zwak voor zijn tante hebben, prins Charles is onverbiddelijk.

Lees ook

Er zijn duidelijk grenzen aan de hoeveelheid Fergie die de Windsors kunnen verdragen: ze is niet welkom op het privéhuwelijksfeest van prins Harry en Meghan Markle.

Wel heeft de hertogin van York, de ex van prins Andrew, een uitnodiging gekregen voor de ceremonie en de receptie daarna in St. George's Hall. En dat is al heel wat voor iemand die al sinds 1996 geen deel meer uitmaakt van de koninklijke familie.

Nog even afgezien van het feit dat ze meerdere keren schaamteloos heeft geprobeerd op de Windsors te cashen. Tot twee maal toe van een faillissement is gered door Andrew. En goed beschouwd op kosten van haar ex in zijn residentie The Royal Lodge en Andrews chalet in Verbier woont.

Het feest, dat 's avonds voor 250 gasten wordt gehouden in Frogmore House, wordt betaald door prins Charles die heel wat kordater is dan zijn moedertje (Andrew is de lievelingszoon van de Queen) om grenzen te stellen aan de manier waarop Fergie zich weer in de familie probeert te wringen. Andrew is als oom van Harry van harte welkom op het privéfeest, net als Harry's nichtjes prinses Beatrice (links) en prinses Eugenie (midden). Maar hun eeuwig hosselende moeder dus niet.

Sarah weeklaagt intussen tegen iedereen die het wil horen dat dit 'een vernedering' is. Ze was overigens helemaal niet uitgenodigd voor het huwelijk van de Cambridge'jes in 2011. Op die dag treurde ze in een Thaise spa #champagneproblemen.  

Laatste nieuws

Zie ook