Look Of The Weekend: prinses Mary schittert tijdens haar solo reis in Amerika

Ze bezocht het grote Amerika tijdens haar solo-reis, en ondanks de simpele keuze van zwart-wit, trok haar jurk veel bekijks. 

Lees ook

Een drukke week voor prinses Mary van Denemarken. Ze bezocht het grote Amerika tijdens haar solo-reis, en ondanks de simpele keuze van zwart-wit, trok haar jurk veel bekijks. 

Opening

De Deense kroonprinses, vrouw van de Deense prins Frederik, woonde afgelopen vrijdag de opening van het Nordic Museum in Seattle, Washington bij. Samen met andere vertegenwoordigers van de Scandinavische landen, kreeg de prinses een rondleiding door het museum. Het museum staat geheel in het teken hoe de Scandinavische cultuur invloed heeft op de Verenigde Staten. 

Preen

Zoals altijd zag prinses Mary er weer prachtig uit en schitterde ze in een jurk van Preen die haar smalle taille extra accentueert. Het witte bovenstuk maakte de jurk op een sierlijke manier af en was daardoor uitermate geschikt voor het evenement. De parelachtige oorbellen zijn van Marianne Dulong en de hooggehakte glitterpumps van Pura Lopez. Waar de prinses het tamelijk simpel houdt qua kleding, stelen de accessoires qua bling bling toch echt de show.

LEES OOK: Zeldzame Fashion Fail voor prinses Mary

BRON: ANP, BEELD: ANP 

Laatste nieuws

Zie ook