Heftig: extra beveiliging voor herenhuis Elizabeth Hurley na brute inbraak

De actrice is aardig geschrokken, nadat ze oog in oog stond met de inbrekers.

Elizabeth Hurley heeft haar prachtige huis met een waarde van zes miljoen euro onlangs extra laten beveiligen. Dit naar aanleiding van een bezoekje van inbrekers, die een groot deel van haar sieraden probeerden mee te nemen.  

De inbraak gebeurde vorig jaar november toen de Engelse actrice een diner voor vrienden bij haar thuis organiseerde. Terwijl de gastvrouw van de avond haar genodigden het diner voorschotelde, kwam ze oog in oog te staan met de inbrekers die in haar huis waren gesneakt. De dieven vluchtten vervolgens door het door hun gekraakte raam en maakten dat ze weg kwamen met een auto die nog geen halve kilometer van het huis geparkeerd stond. Hurley belde hierna zo snel mogelijk de politie die haar vervolgens vertelde dat het geen persoonlijke inbraak was, maar dat de dieven alleen maar een 'groot huis' wilden beroven. 

Waarom nu pas? 

Hoewel de inbraak alweer even geleden is, komt het nieuws nu pas naar buiten. Dit omdat het 21-jarige neefje van de actrice onlangs werd neergestoken in Zuid-Londen, en een tijdje in kritische toestand in het ziekenhuis lag. Het voelde voor Liz dan ook als iets persoonlijks en ze besloot daarom alsnog het nieuws rondom de inbraak met de buitenwereld te delen. De 52-jarige heeft haar huis inmiddels extra laten beveiligen, om ongenodigden zo ver mogelijk uit de buurt te houden.

LEES OOK: Roy Donders filmt inbraak eigen winkel en zet beelden op internet

BRON: STANDARD, DAILYMAIL, BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws