Zo lief! Eerste foto’s van prins Louis thuis

Baby Cambridge is al leuk uit de kreukels, zo bewijzen de kiekjes van hertogin Kate.

Lees ook

Om iedereen scherp te houden, gaf Kensington Palace niet op de verjaardag van prinses Charlotte nieuwe foto's vrij, maar wachtte daar even mee.

Reden is vermoedelijk dat er in het huidige riante royal nieuwsaanbod rond de Windsors even een momentje moest worden gevonden waarin de foto's andere events niet zouden overschaduwen. Dat werd dus zaterdagavond, rond middernacht. Wat een vrij hilarisch tijdstip is en wel iets zegt over de gekte daar. Hertogin Kate nam de foto's zelf, in Kensington Palace.

Op de ene ligt Louis – al redelijk uit de kreukels voor een pasgeboren baby, hij is hier drie dagen oud – in maagdelijk wit om zich heen te kijken…

… en op de andere krijgt hij een kus van zijn zus. Deze foto is genomen op haar verjaardag. En Charlotte heeft hier – royal afleggertje – het Fina Ejerique vestje aan…

… dat George droeg op de foto van de Queen met al haar kleinkinderen.

De foto van Charlotte en Louis lijkt een beetje op die hertogin Kate van George en Charlotte nam, toen de laatste net was geboren. Duidelijk is dat de inrichting van Kensington Palace wat warmer en gezelliger is dan die van Anmer Hall.  Prins George is overigens nergens te bekennen op de nieuwe kiekjes, die is vermoedelijk nog in staking omdat zijn oma met de royal helikopter in de tuin landde toen hij op school zat. Terwijl ze toch weet dat hij gék is op helikopters.

Louis blijkt sprekend op zijn vader te lijken! 

In Louis-gerelateerd nieuws trakteerde Disney het prinsje op een eigen Pooh-tekening waarop de Beroemde Beer Louis een ballon komt brengen – zo zoet!

 

Foto's © Kensington Palace / HKH Catherine, hertogin van Cornwall

Laatste nieuws

Zie ook