Instagram trend: celebs op de kiek met een gezichtsmasker

Celebs krijgen er maar geen genoeg van!

Lees ook

Waar jij het lekker in je badkamer houdt, pronken de sterren er op Instagram mee. Gezichtsmaskers zijn nu namelijk een ding op het populaire social media platform.  

Het gecreëerde karakter Hannibal Lecter van Thomas Harris is volgens sommigen dé inspiratiebron achter het ietwat gekke masker waarmee de celebs op dit moment volop poseren. Een normaal masker is het dus niet. Althans, het komt in ieder geval niet uit een tube zoals je gewend bent. Het is namelijk een cellulose tissue doordrenkt met een vochtinbrengend serum dat gemakkelijk over je gehele gezicht aan te brengen is door de speciaal gemaakte openingen voor je ogen, mond en neusgaten. De zogeheten bladmaskers geven je huid een boost en beloven direct een glans te geven.

Big business 

Waar een paar jaar geleden vooral Koreaanse vrouwen het masker gebruikten, is de zogenaamde trend inmiddels een hit over de hele wereld. In New York is zelfs een heuse 'The Mask Bar' geopend , waar ze maskertjes doordrenkt in slangengif of placenta in de aanbieding hebben. Wij wachten liever gewoon het glittermasker af… 

LEES OOK: Wat er gebeurt als je een gezichtsmasker te lang laat zitten

 

 

 

 

 

 

 

Een bericht gedeeld door Mimi Luzon (@mimiluzon) op

 

BRON: INSTAGRAM, THE MASK BAR, BEELD: ISTOCK, INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook