Oh no! Betekent dit het einde van Grey’s Anatomy?

De hoofdrolspeelster van de ziekenhuisserie, Ellen Pompeo, lijkt er genoeg van te hebben...

Lees ook

Fans waren onlangs in complete paniek toen op maandagavond opeens hun favoriete serie van Net 5 verdwenen was. Gelukkig miste ook de tv-zender de personages uit de ziekenhuisserie (en werden ze uiteraard bedolven onder kritiek), waardoor ze vrij snel de beslissing terugdraaiden. Zo konden de kijkers deze week weer met een gerust hart naar Grey's Anatomy kijken. Al ziet het ernaar uit dat de fans binnenkort opnieuw flink teleurgesteld zullen worden.

Ondanks dat de serie onlangs nog bekendmaakte dat er een vijftiende seizoen aan zit te komen, lijkt het er sterk op dat dit tevens de allerlaatste van de succesvolle reeks zal zijn. Waar het creatieve brein achter de serie, Shonda Rimes, eerder al liet weten dat de serie stopt wanneer hoofdrolspeelster Ellen Pompeo er geen zin meer in heeft, laat Pompeo, die in de serie Meredith Grey speelt, nu weten dat het einde in zicht is. "We werken ernaartoe." 

Kinderen

Daarmee lijkt de actrice te bevestigen dat het vijftiende seizoen ook gelijk de allerlaatste zal zijn. Enorm jammer, uiteraard. Maar aan de ene kant ook begrijpelijk. Pompeo zou namelijk meer tijd met haar drie kinderen willen doorbrengen. "Ik wil meer betrokken zijn bij hun levens nu ze ouder worden. Ze hebben me meer nodig, deze wereld is zo’n gekke plek.”

Achter de camera's

Ook zou de actrice in de toekomst meer willen produceren in plaats van acteren. "Maar ik zeg niet dat ik het nooit meer zal doen. Als het een geweldige kans is, grijp ik die natuurlijk.” Laten we dan ook met zijn allen hopen dat Ellen het voorlopig nog niet zat is, en we nog minstens een seizoen of twee van Grey's Anatomy kunnen genieten. Al is meer natuurlijk altijd welkom…

LEES OOK: Wat weet Grey's Anatomy-dokter Meredith écht over dokterszaken?

BRON: TELEGRAAF BEELD: GETTY

Laatste nieuws

Zie ook