10 Hollandse ‘dubbelgangers’ van prins Harry op zoek naar hun Meghan Markle

De tien vrijgezellen mannen werden vanochtend op de trein gezet om hun droompartner te ontmoeten.

Lees ook

Na jarenlang de ene blondine na de andere te hebben versleten, gaat prins Harry zich deze maand dan eindelijk in de echt verbinden. De speelse prins heeft dan ook niemand minder dan Meghan Markle weten te veroveren, die voor veel mannen toch wel als de ultieme droomvrouw wordt gezien. En dus besloot NS International tien roodharige vrijgezellen vandaag met de trein naar Londen te sturen om daar hopelijk net als de prins de vrouw (en voor sommigen de man) van hun dromen te vinden.

Net zoals het koninklijke droompaar werden de tien vrijgezellen mannen om zeven uur vanochtend op een blind date gestuurd. En hoewel de mannen er vooral veel zin in hebben, is zo'n blind date toch ook best een beetje spannend. Helemaal omdat je niet weet wat je kunt verwachten. De tien mannen hebben dan ook nog niet echt een idee met welke openingszin ze hun date eventueel voor zich kunnen winnen. "Ik weet niet of ze in Londen het repertoire van Guus Meeuwis kennen, maar dan zou een quote uit Per Spoor wel leuk zijn", laat een van de jongens weten.

Op dit moment zijn de blind dates in volle gang, dus wat de uitkomsten betreft moeten we nog even geduld hebben. Maar wie weet hebben we binnenkort wel onze eigen Harry en Meghan. Of Reagan natuurlijk…

LEES OOK: Meghan Markle lookalike uitgenodigd voor Royal Wedding

BRON: METRO HOLLAND BEELD: TWITTER, ANP

Laatste nieuws

Zie ook