Daar is-ie dan: de eerste pub die vernoemd is naar de royal baby

De kleine spruit van William en Kate zou toch even moeten wachten voor hij zijn eerste biertje er bestellen mag.

Lees ook

Het is een feit: de eerste pub die de naam 'Prince Louis' draagt is geopend. Al zal de kleine spruit van William en Kate zal toch even moeten wachten – achttien jaar maar liefst – voordat hij een drankje bij 'zijn eigen' pub mag bestellen. 

Op de dag van zijn geboorte werd de renovatie door brouwerij McMullen in volle gang gezet. De tekenaars wachtten al maandenlang op de babynaam – beter laat dan nooit – en begonnen dan ook hevig te schetsen aan het nieuwe design van de pub. 

'Prince Louis' opent volgende week zijn deuren aan het publiek en is, zoals de beschrijving op de bijbehorende website luidt, een perfecte stop voor het hele gezin om onder het genot van een hapje en een drankje te genieten van de Britse zomer.

Niet de eerste 

De brouwerij staan erom bekend z'n pubs naar leden van de Koninklijk familie te noemen. 'Prins Louis' is dan ook niet de eerste met zijn 'eigen' pub, zijn oudere broer en zus gingen hem namelijk al voor. Zo is er een 'The Prince George' in Milton Keynes en een 'The Princess Charlotte' in Colchester. Mocht je binnenkort dus in de buurt zijn, neem dan zeker eens een kijkje. En vergeet dan vooral niet te proosten op de jongste telg van het gezin. 

LEES OOK: Naar deze legendarische oom is prins Louis genoemd

BEELD: TWITTER, GETTY IMAGES, INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook