André Hazes verliest letterlijk zijn wilde haren

De zanger vond het hoog tijd voor iets nieuws...

Lees ook

De zanger geniet op dit moment volop van de warme temperaturen die Mexico te bieden heeft, en besloot dan ook gelijk maar zijn kapsel aan het heerlijke weer aan te passen. André verruilde zijn langere lokken namelijk voor een kortere coupe, waarbij de tondeuse flink wat meters over zijn knappe kop heeft gemaakt. 

De drastische metamorfose staat voor de jonge zanger dan ook symbool voor een nieuwe start. "Al mijn wilde haren eraf", zegt hij in een video die Monique van hem maakt. De zanger zit op dit moment namelijk in een hectische periode. Door zijn drukke werkschema heeft hij steeds minder tijd voor zijn gezin, waardoor er volgens hem niets anders opzat dan een tijdje uit elkaar te gaan. De twee vertelden gisteren in hun reallifesoap Ik Haal Alles Uit Het Leven hoe de vork precies in zijn steel zit, en dat André er op dit moment voor heeft gekozen tijdelijk ergens anders te wonen.

Ultimatum

Wel laten de twee weten nog steeds zielsveel van elkaar te houden en de zanger sluit dan ook niet uit dat ze over zes maanden weer bij elkaar komen. Al is zijn grote liefde Monique toch iets minder enthousiast over zijn zogenaamde ultimatum. 'Ik ga geen half jaar zitten wachten, kom op. Hij kan wel zeggen: ik geef er een half jaar voor. Ik geloof niet in ultimatums.' Hopelijk brengt de vakantie de twee toch weer dichter bij elkaar, en is André's 'nieuwe start' ook gelijk een nieuw begin voor hen beiden.

Lees ook: Zien: André Jr. heeft een nieuwe woordje aan zijn vocabulaire toegevoegd

 

BRON: AT5 BEELD: ANP, INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook