Thomas Markle Jr: ‘Prins Harry, zeg het huwelijk af’

Van je familie moet je het maar hebben...

Lees ook

Meghan Markles halfbroer Thomas Markle Jr. heeft een vernietigende open brief geschreven, waarin hij prins Harry aanraadt zijn voorgenomen huwelijk af te blazen.

'Naarmate je royal wedding dichterbij komt, is het heel duidelijk geworden dat dit de grootste vergissing in royal wedding history is,' schrijft Markle Jr (51) in de brief, in het bezit van In Touch. 'Meghan Markle is overduidelijk niet de juiste vrouw voor je. Ik begrijp niet dat je de ware Meghan niet ziet, die de hele wereld nu ziet. Meghans poging om de rol van prinses te spelen als een C- gemiddelde Hollywood actrice wordt wat belegen."

© BSR Agency

Thomas (dit is zijn mug shot van eerder dit jaar, wat wel iets zegt over deze mijnheer) houdt vol dat Meghan's vader Thomas Sr. ↓ niet is uitgenodigd voor het huwelijk. 'Wat voor mens probeert hogerop te komen door haar vader te gebruiken tot hij bankroet is en vergeet hem dan in Mexico, waar hij straatarm is, vooral door haar schuld? Als het tijd is om terug te betalen, doet ze alsof hij niet bestaat. Het is overduidelijk dat haar flintertje Hollywood-roem naar haar hoofd is gestegen.'  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Korede (@akoredeonline) op

Markle beschuldigt Meghan ervan haar familie ( vooral haar ↑ vader) de rug te hebben toegekeerd, hierdoor diezelfde familie verscheurd te hebben en zegt dat ze zich 'valselijk voordoet als de nieuwe prinses Diana.' "Ze is vergeten waar ze vandaan komt," aldus Markle Jr. "Ze doet zich graag voor als een humanitair activist, een mensenmens en een liefdadig mens, maar ze is geen van die dingen voor haar eigen familie."

Volgens Thomas geeft Meghan de grootste performance van haar leven: "Ze gedraagt zich nep. Ik heb gelezen dat ze als Diana wil zijn. Diana werd aanbeden over de hele wereld en was geliefd om goede redenen. Dat is wat Meg wil, maar ik denk niet dat het gaat gebeuren. Ze is niet oprecht, zoals Diana."

Het is niet de eerste keer dat een Markle waarschuwende woorden spreekt over Meghan, ook haar halfzus Samantha is kritisch over de match. Thomas Jr. heeft Meghan niet meer gezien sinds ze samen de begrafenis van hun oma Doris bezochten.  

Lees ook: 

 

Openingsfoto's © ANP

Laatste nieuws

Zie ook