Harry aan de quinoa door Meghan

Huh, Harry onder de plak bij Meghan? Mwah, misschien een beetje.

Lees ook

Huh, Harry onder de plak bij Meghan? Mwah, misschien een beetje. Hij is namelijk door zijn aanstaande echtgenote op dieet gezet. 

Waar het meestal de bruid is die zich 100% in de fitgirlmodus stort om haar lichaam in topvorm te krijgen, is het bij Harry en Meghan het tegenovergestelde. Want eerlijk is eerlijk: Meghan is altijd in topvorm met haar slanke figuur dus ze heeft een 'pre-wedding diet' helemaal niet nodig. 

Weg met de 'troep'

Naar het schijnt heeft Harry zelfs zijn geliefde pizza achter zich gelaten. Waar hij tijdens zijn militaire dienst graag een volledige KFC bestelling naar binnen werkte, begint hij nu zijn dag met een gezonde juice en vervangt hij koolhydraten en bewerkt voedsel door gerechten met ingrediënten zoals kool en quinoa. En hij heeft zich zelfs ingeschreven voor een sportschool (waar hij 654 euro per maand voor betaalt). Sportief heur. 

Niet nodig 

Meghan eet al jaren gezond en met inspiratie van haar yoga-moeder Doria is zij dan ook in bijzonder goede shape. Ooit beschreef ze dat haar 'ideale' dag bestond uit een vanille shake met bosbessen om de dag mee te beginnen, een nicoise salade met een beetje geitenkaas en soms een stukje stokbrood als lunch en als diner eet ze graag zeevruchten. Stiekem vind ze franse frietjes, wijn en ijs ook heel lekker, maar ze eet deze guilty pleasures natuurlijk niet elke dag. Qua sport: Meghan rent graag door de tuinen van Kensington Palace, net zoals Diana dat graag deed, en ook beoefent ze regelmatig pilates. 

LEES OOK: Man doet dieet dat voor 90% uit Big Macs bestaat

Dit is voor de prins even verleden tijd. 

Jup, Harry, dit mag ook niet.. 

Naast de sportschool slaat hij ook graag een balletje. 

 

 

Een bericht gedeeld door Foodieyogi (@foodie.yogi) op

 

Een bericht gedeeld door Foodieyogi (@foodie.yogi) op

BRON: DAILYMAIL, BEELD: GETTY IMAGES, INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook