Het leed dat Kanye’s liposuctie heet

Je moet wat, met continue de spotlights/camera's om je heen.

Je moet wat, met altijd spotlights en camera's om je heen. Ieder moment wordt vastgelegd, dus wil je er wel voor zorgen dat je er tiptop uitziet – zo vindt Kanye West. 

De rapper wordt weleens arrogant genoemd, maar diep vanbinnen schuilt er bij hem blijkbaar ook enige onzekerheid. Zo heeft hij aan TMZ onthuld dat hij in 2016 een liposuctiebehandeling onderging. Dit omdat hij bang was dat "iedereen hem een dikzak zou noemen." Hij was als de dood dat mensen hem zouden vergelijken met zijn zwager Rob Kardashian, die de afgelopen jaren behoorlijk wat kilo’s aankwam en flink werd ‘ge-bodyshamed’ op social media.

Verslaafd

Na de ingreep zou de rapper verslaafd zijn geraakt aan opioïden (pijnstillers) en vertelt dat hij soms wel zeven pillen per dag nam. Wanneer zijn recept opraakte, vroeg hij zijn gebruikelijke cannabisleverancier om de pijnstillers aan te vullen, maar toen deze uiteindelijk zei dat de pillen ronduit gevaarlijk waren (in Kanye's dagelijkse dosis) bedacht de rapper zich nogmaals en stopte abrupt met het nemen van de pillen. 

Moeder

Kanye's moeder, Donda West, stierf in 2007 aan complicaties na cosmetische behandelingen, waaronder liposuctie. Dit zou voor Kanye reden genoeg moeten zijn om geen liposuctie te ondergaan, maar toch was de onzekerheid bij hem te groot. Hij annuleerde zelfs zijn tour 'Kanye's Pablo tour' omdat hij in het ziekenhuis was voor zijn ingreep.

LEES OOK: Harry zet zijn verslaving aan de kant voor Meghan

BRON: GRAZIA, DAILYMAIL, BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws