Waylon in tijgerprint op het Eurovisie Songfestival

De outfitkeuze is kittig dit jaar.

Volgende week dinsdagavond is het zover: Waylon vertegenwoordigt Nederland tijdens het Eurovisie Songfestival. Om de smaak een beetje te pakken te krijgen, deelt hij via Instagram welke outfit het geworden is. 

Het wordt een kittig festijn, kunnen we wel stellen. De 38-jarige zanger heeft voor de gelegenheid een jasje met tijgerprint uit de kast getrokken. Het jasje is ontworpen door Tony Cohen en dj Sunnery James (man van topmodel Doutzen Kroes). Vooral Sunnery is erg trots dat 'zijn' kledingstuk aandacht krijgt. "Kijk hoe het eruitziet. Ik ben erg trots op het eindresultaat," zei de DJ in een uitzending van RTL Boulevard. Waylon combineert het kekke ding met cowboylaarzen, een leren broek, zilveren kettingen om zijn nek en – om het af te maken – een hoed, want daar zien we 'm natuurlijk vaak mee.

Tijger 

Waylon is volgens Sunnery een echte tijger. “Ik vind hem erg stoer. Je hoeft het niet met hem eens te zijn, hij staat voor zijn eigen mening. Ik vind het heel tof en ben superblij met deze samenwerking.” De songfestivaloutfit van Waylon was dinsdag voor het eerst te zien tijdens de eerste repetitie in Lissabon, én op het instagramaccount van Waylon. 

LEES OOK: Vriendin Waylon zwanger

 

Thx to @tonycohenofficial @tonycohen14 @forcerepublik @fouramsterdam for this masterpiece… #esfoutfit

Een bericht gedeeld door Waylon (@official_waylon_music) op

BRON: INSTAGRAM, BEELD: ANP, YOUTUBE, INSTAGRAM

Laatste nieuws