5x koninklijke titels op Netflix

Netflixen maar!

Lees ook

We genieten natuurlijk van alles wat er rondom het Britse koningshuis gebeurt, en daarom is het des te leuker om nog meer te weten te komen over the sleaze and the dirt. Gelukkig dan maar dat Netflix flink wat series en films heeft laten maken (of heeft aangekocht) waarin we veel meer te weten komen over de Britse royals. Dit zijn onze favorieten:

1. Diana: In Her Own Words
Aan de hand van archiefbeelden en privéopnamen geeft deze documentaire een openhartige kijk in het leven van de geliefde prinses Diana.

LEES OOK: Meghan Markle's lippen zijn het meest gewild

 

#DianaInHerOwnWords #SheIsMyHeroine

Een bericht gedeeld door Gareth Horn (@garethgwendolyn) op

 

2. The Royal House of Windsor
Op basis van nieuwe informatie gaat deze documentaire na hoe de Britse koninklijke familie de afgelopen 100 jaar machtsstrijd, intriges en nog veel meer heeft overleefd. 

3. The Crown, 2 seizoenen

Dit drama onthult de politieke rivaliteit en romantiek tijdens het bewind van Elizabeth II en de gebeurtenissen die de tweede helft van de 20ste eeuw vorm hebben gegeven. 

4. Secrets of Althorp – The Spencers

Prinses Diana’s broer Charles, de negende graaf Spencer, geeft in deze documentaire een rondleiding door Althorp House, een landhuis waar de familie Spencer al 500 jaar woont. 

5. The Story of Diana

Deze documentaire serie geeft een kijk op het bijzondere leven en de persoonlijke problemen van prinses Diana, aan de hand van interviews met haar broer en anderen die haar goed kenden. 

BRON: NETFLIX, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook