Meghan Markle lookalike uitgenodigd voor Royal Wedding

Het is wat, je eigen lookalike hebben..

Lees ook

Het is wat, je eigen lookalike hebben! Voor Meghan Markle is het geen ver-van-haar-bed-show meer sinds ze verloofd is met prins Harry. 

Sarah Mhlanga is sinds de verloving van Harry en Meghan razend druk en hevig in de weer om op geboekte evenementen te verschijnen. Zelf zegt ze deze klussen te danken te hebben aan de 'Meghan-mania', wat we wel kunnen begrijpen. Sarah gaat namelijk door het leven als de lookalike van Meghan. En dat is nog niet alles, ze heeft zelfs een uitnodiging mogen ontvangen voor de Royal Wedding. Of nou ja, haar moeder heeft een uitnodiging gekregen en Sarah mag gezellig met haar mee. 

De moeder van Sarah, Debra Green, is de oprichtster van de  de christelijke liefdadigheidsinstelling 'Redeeming Our Communities' die zich richt op het verminderen van criminaliteit. As we know, hebben Harry en Meghan 2.640 man aan  'gewoon' publiek uitgenodigd die iets hebben betekend voor de maatschappij, Debra is er dus één van en Sarah mag als haar plus one mee. Een eer want volgens Sarah heeft Meghan haar leven veranderd en hoe mooi is het dan om bij haar grote dag te kunnen zijn. Ze grapte tijdens de uitzending van This Morning dat ze hopelijk niet aangezien wordt voor de echte Meghan. Tja, zou wat zijn…

LEES OOK: Deze 7 prinsessen lijken érg op hun Disney-collega's

BRON: THIS MORNING, BEELD: IAMMEGHANMARKLE

Laatste nieuws

Zie ook