Meghan Markle’s lippen zijn het meest gewild

Iedereen wil haar zijn, letterlijk en figuurlijk.

Lees ook

Meghan Markle is razend populair en ze wordt dan ook op de voet gevolgd. Niet gek, want welk burgermeisje wil nou geen prinses worden? Voor velen is ze echter ook een inspiratiebron op het gebied van plastisch chirurgie.

Lippen van 

Engelse plastische chirurgen zien een grote stijging van vrouwen die in hun kliniek komen en lippen willen zoals die van Meghan. Zo vertelt dr. Esho uit Londen aan de Daily Mail: "Ik heb zo’n twintig tot dertig patiënten per week die me plaatjes van beroemdheden laten zien en er dan ook zo uit willen zien. Populair daarbij zijn Michelle Keegan, Emily Ratajkowski en meer recent: Meghan Markle.” 

Waarom? 

Maar waarom zijn de lippen van Meghan zo gewild? Een andere chirurg legt het uit: "Meghan Markle heeft prachtig gevormde en geproportioneerde lippen, die in de buurt komen van de ideale lip: de onderlip is een klein beetje groter dan de bovenlip en de bovenste loopt schuin af naar de hoek van de mond.” Zo zou ze een zogenaamde 'cupid bow' hebben (de m-vorm onderaan de neus) en dat zou in de cosmetische wereld als perfect gezien worden. Ook liet de chirurg weten dat haar lippen nog mooier lijken doordat ze in goede proportie zijn ten opzichte van de rest van haar gezicht. Ze overheersen niet andere lichaamsdelen, zoals haar ogen of neus. 

Fillers

De meest gebruikte ingreep om de lippen van mensen te laten lijken op die van Meghan, is het toedienen van fillers, zo laten de chirurgen weten.

LEES OOK: Zien: Megan Fox vóór plastische chirurgie

BRON: DAILY MAIL, BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook