Kijktips: Botched, Hollywood Moms en het Met Gala

Dit is er te zien vanaf mei!

Lees ook

In mei komen er weer allemaal nieuwe programma's op televisie en we kunnen niet ontkennen dat we het heerlijk vinden om nieuwe tv-parels te ontdekken. We zochten de leukste voor je op:

Botched
Vrijdagen om 21:00 uur vanaf 18 mei.
In een zoektocht naar perfectie kunnen de inspanningen van sommige mensen om hun uiterlijk te verbeteren, verrassende – en vaak afgrijselijke – resultaten opleveren. De wereldberoemde plastische chirurgen Terry Dubrow en Paul Nassif blijven de meest onmogelijke correcties uitvoeren in een gloednieuw seizoen met plastische chirurgienachtmerries op E!. In het tweede deel van seizoen 4, dat deze maand op E! van start gaat, wordt een deel van een tweeling geholpen om haar neus terug te krijgen na een auto-ongeluk en de doktoren helpen een patiënt die bijna overleed na een borstaanpassing die verkeerd afliep.

Live From the Red Carpet: the 2018 Met Gala
Maandag 7 mei om 1:30 uur.
De belangrijkste avond van de modewereld staat voor de deur en E! heeft zoals altijd het beste plekje aan de rode loper voor je bemachtigd om je mee te laten genieten van alle glitter en glamour rechtstreeks uit New York. ‘Live from the Red Carpet’ geeft je een kaartje op de eerste rij bij de 2018 Met Gala met een lange lijst mode-iconen die hun meest gewaagde creaties willen tonen.

Hollywood Medium With Tyler Henry Seizoen 3
Seizoen 3 gaat verder op zondagen om 21:00 uur
Tyler maakt niet alleen contact met de geesten van de overledenen en kan in de toekomst kijken, hij kan ook de gezondheid van zijn cliënten lezen en aanvoelen welke problemen ze kunnen hebben. Met zijn ‘medische intuïtie’ en beroemde klanten brengt Tyler transformationele verbindingen tot stand die het leven van zijn cliënten voor altijd zullen veranderen. Deze maand zijn de beroemde cliënten van Tyler onder meer: Luanne De Lessups, Soleil Moon Frye, La Toya Jackson.

E!'s Favourite Moms 
Weekdagen van 17:00 tot 19:00 uur vanaf 7 mei
Vier Moederdag deze maand als E! favoriete moeders in het zonnetje zet! Ervaar wat het betekent om moeder van deze supersterren te zijn. Van de Kardashian-zussen die de uitdagingen met betrekking tot vruchtbaarheid, zwangerschap en moederschap doorstaan, tot de tweeling-worsteldiva’s die het moederschap ervaren in Total Bellas en het beroemde echtpaar Eric en Jessie dat een gezin wil stichten, E! brengt deze maand iedere middag doordeweeks je favoriete moeders op het scherm.

 

Laatste nieuws

Zie ook