Look Of The Weekend: koningin Letizia in chique mouwloze blazer

Koningin Letizia woonde een congres van zeldzame ziekten bij geheel in het zwart en wit.

Lees ook

Letizia van Spanje wordt weleens een Style Queen genoemd en dát kunnen wij alleen maar beamen. Geheel volgens de laatste trends verscheen de Spaanse schone in een klassieke outfit afgelopen donderdag op een congres.

Letizia woonde een congres over zeldzame ziekten bij dat plaatsvond op de middelbare school 'Pedro de Valdivia' in de Spaanse stad Villanueva de la Serena. De koningin is de erevoorzitter van FEDER, Spaanse Federatie van Zeldzame Ziekten, die dan vanzelfsprekend ook de bijeenkomst organiseerde. Naderhand bezocht de koningin een paar klaslokalen om met de scholieren een praatje te maken. 

Pomponnetjes 

Bij zo'n serieus evenement slash onderwerp trok de Spaanse koningin een serieus pakje uit de kast, geheel in zwart en witte kledij kwam de koningin ten tonele. Ze combineerde een geweven mouwloze blazer van Massimo Dutti met een leren legging van het merk Uterqüe. Waar Letizia vaak gezien wordt met stiletto's, hadden de koninklijke voeten vandaag eindelijk een dagje rust dankzij een paar chique loafers! Ze kocht de leren schoentjes bij Adolfo Dominguez en ze zijn te koop voor maar 136 euro. Om de outfit wat minder 'serieus' te doen ogen, droeg ze een handtasje om haar schouder. De bucket handbag was versierd met bloemen, bladeren en pomponnetjes. 

BRON: ANP, INSTAGRAM, BEELD: BSRAGENCY 

Laatste nieuws

Zie ook