Huh, prins Hussein en prinses Beatrice samen op vakantie?

Gratis reisje? Prinses Bea was er uiteraard als de kippen bij!

Lees ook

Het klinkt als een enige match: de kroonprins van Jordanië en de oudste prinses van York samen aan het flaneren door exotische streken, maar helaas – het blijkt een PR-trip.

PR voor Jordanië wel te verstaan. Hussein nam niet alleen Beatrice op sleeptouw, maar ook onder andere Joshua Kushner (zwager van Ivanka Trump), zangeres Ellie Goulding, Misha Nonoo (designer en BFF met ene Meghan Markle) en supermodel Karlie Kloss.

Het gezelschap toerde door Wadi Rum op uitnodiging van de kroonprins, in een poging zo het toerisme naar het straatarme Jordanië aan te jagen. Het reisje past naadloos bij Beatrice (in de zwart-wit gestreepte blouse), die de reputatie heeft erg graag op vakantie te gaan, bij voorkeur op kosten van een ander.  

De kroonprins is van mening dat iedereen sportieve dingen moet komen doen in Jordanië, zelf is ie er alvast gek op. 

Deze foto is genomen tijdens de trip waar ook Beatrice bij was.

Het gezelschap ging uiteraard ook naar het wereldberoemde Petra.

Het fijne van voor jezelf werken (lees: geen baan hebben op-zijn-prinses) is dat je er zomaar even een weekje tussenuit kunt, om meteen door te vliegen naar Los Angeles. Daar dineerde Beatrice afgelopen weekend met vrienden in Avra te Beverly Hills, waar ze tegenwoordig wel vaker te vinden is. Hmm. 

 

Foto's © BSR Agency 

Laatste nieuws

Zie ook