‘André Hazes en Monique uit elkaar’

André Hazes en Monique Westenberg willen zelf niet reageren, maar het gerucht gaat dat het koppel gescheiden woont.

Lees ook

André Hazes en Monique Westenberg willen zelf niet reageren, maar het gerucht gaat dat het koppel gescheiden woont en wellicht zelfs uit elkaar is. Oh nee!

Problemen

André en Monique hebben er nooit een geheim van gemaakt dat ze, zoals ieder ander koppel, weleens relatieproblemen hebben. Zo hebben ze een keer zo'n erge ruzie gehad, dat André door zijn vriendin op straat werd gezet. "In de weken voor Ahoy ging het echt slecht, ze had me zelfs uit huis gegooid", vertelde de zanger toen. Maar na elke ruzie blijkt dat ze toch niet zonder elkaar kunnen. "Toch is er iets waardoor we altijd weer bij elkaar komen."

Volgens Story is het nu weer raak en woont André op het moment samen met zijn beste vriend en neef Djarno. "André is vertrokken van het woonwagenkamp van Monique's familie op een Rotterdams industrieterrein, waar ze sinds twee jaar samenwoonden", aldus een bron. Volgens diezelfde bron zouden André en Monique er voor hun zoontje alles aan doen om hun relatie te redden, maar lukt dat op het moment even niet. "Ze hebben dit heel volwassen opgelost. Er is absoluut geen sprake van ruzie." Ze zouden zelfs nog gewoon samen naar Mexico op vakantie gaan.

Heftig jaar

Monique vertelde eerder nog aan Beau Monde dat het best kon knallen tussen de twee: “André is een fijn persoon. Een leuke gozer.Ik ben niet voor niets verliefd op hem geworden. Maar hij is ook in ontwikkeling. Een ontwikkeling die ik een tijdje terug al heb gehad. Soms denk ik: dat kun je beter anders doen. Daar is hij het dan niet mee eens. Dat kan botsen. Ik kan wel denken: laat ’t hem maar uitvinden. Maar dat is moeilijk. Ik wil hem behoeden voor bepaalde dingen, maar ben geen ouder van hem, ik ben z’n vriendin. Tegelijkertijd heb ik ook veel respect voor hoe hij het allemaal doet.”

LEES OOK: Rachel Hazes: "Ik ben heel trots op wat André heeft bereikt"

 

??????

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

BRON: GRAZIA, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook