Rachel Hazes: “Ik ben heel trots op wat André heeft bereikt”

Moeder en zoon vertellen alles over hun hereniging in 'André Hazes: Ik haal alles uit het leven'.

Lees ook

Na een ruzie en een lange tijd geen contact met elkaar te hebben, was de hereniging van André Hazes en moeder Rachel kerstavond vorig jaar eindelijk daar. Nu vertellen de twee er alles over een nieuw seizoen 'André Hazes: Ik haal alles uit het leven'. 

Stralend zagen we moeder en zoon gisteravond vertellen over het geluk dat ze delen nu ze hun band aan het heropbouwen zijn. De hereniging was vooral te danken aan Monique en de vrienden van André, die in het geheim contact zochten met haar schoonmoeder. 

Arm in arm 

Gisteravond zien we een fragment waar beiden op de verjaardag van neef Djarno waren (tourmanager van Dré en beste vriend) en hun moment voor de camera pakten om over de bijgelegde ruzie te praten. André had het best zwaar toen hij geen contact met zijn moeder had, vertelt hij terwijl hij een arm om haar heen slaat. “Ik denk dat wij in de periode dat we geen contact hebben gehad, altijd behoefte hebben gehad aan elkaar. Dat is ook logisch: je hebt één moeder en dat is heilig.”

"Als die ouwe" 

Ook Rachel vertelt met een grote glimlach hoe blij ze is dat haar zoon weer in haar leven is: “Ik ben echt heel gelukkig.” Daarnaast zegt ze enorm trots te zijn op wat André heeft bereikt én dat Dré best veel op zijn vader lijkt. “Ja, hij lijkt veel op de ouwe. Wat gein maken betreft en het creatieve natuurlijk, Dré schrijft zijn eigen teksten, net als André deed.”

De serie André Hazes: Ik haal alles uit het leven' is elke woensdagavond  te zien bij SBS6.

LEES OOK: Monique Westenberg: "Sinds ik met André ben is mijn leven net een circus"

 

Herenigd ❤️ @andrehazes ik haal alles uit het leven | morgen | 20.30

Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) op

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

BRON: SBS6, BEELD: ANP 

Laatste nieuws

Zie ook