Halfzus Samantha Markle woedend op Meghan

Een woedende halfzus die alles van je weet en fanatiek twittert - yikes.

Lees ook

Nu duidelijk is dat een uitnodiging voor de Royal Wedding er niet in zit, heeft Samantha Grant Markle besloten dat ze niets meer te verliezen heeft en gooit ze Meghan volledig onder de bus.

Samantha is niet altijd even lovend geweest over Meghan en was een van de eerste die aangaf dat de verloofde van prins Harry een tikje berekenend in het leven stond. Later matigde Samantha, halfzus uit een eerder huwelijk van gemeenschappelijke vader Thomas, haar toon. Maar inmiddels maakt ze van haar hart geen moordkuil meer.

'Dat we niet close genoeg zouden zijn voor een uitnodiging is onzin, gezien het feit dat er tweeduizend wildvreemden zijn uitgenodigd. Maar niet de Markles en dat getuigt niet van respect,' zo luidt Samantha's tirade, kort samengevat. 'Het is hoogst ongepast.' Vroeger waren de halfzussen zo te zien best close. 

Het lijkt er overigens op dat Meghans ouders wél zijn uitgenodigd, het is vooral de naaste, hier en daar wat kleurrijke familie, die geen uitnodiging heeft gekregen.

Samantha is ervan overtuigd dat de Markles wel een eigen heraldisch wapen zullen krijgen en is ook dol op het feitje dat Harry en Meghan neef en nicht in de 15de graad zijn. Iets zegt ons dat Sam de tortels tot in lengte van dagen zal blijven trollen. Hell has no fury like a woman scorned…

 

Foto's © Getty Images / Samantha Grant

Laatste nieuws

Zie ook