Wat?! Gaat vriend Khloé Kardashian hier nu vreemd?

We kunnen het haast niet geloven, en willen het ook niet.

Lees ook

We kunnen het haast niet geloven, en willen het ook niet, maar volgens de Amerikaanse media is Tristan Thompson, de vriend van de hoogzwangere Khloé Kardashian, afgelopen weekend vreemdgegaan. 

Op het filmpje is de aanstaande vader te zien met een paar mysterieuze dames, terwijl Khloé zelf thuis op knappen staat. Tristan zou met een onbekende vrouw gezien zijn in de PH-D lounge in New York. Ook later die avond werden de twee samen gespot. Ze zochten een hotel op en gingen een paar uur later naar uitgaansgelegenheid Soho House in de Meatpacking District. Rond 5.00 was het feestje voor hen over en keerden zij terug naar het hotel. De dame werd de volgende ochtend gespot toen ze het hotel verliet, met precies dezelfde kleding van de avond ervoor nog aan. 

Waar Khloé in Cleveland was, was Tristan in New York vanwege een basketbalwedstrijd waar hij duidelijk niet alleen een balletje ging dribbelen. 

Bevalling in zicht

Khloé bevalt een dezer dagen van haar eerste kindje, dat ze krijgt met de basketballer. Eergisteren nog postte ze een foto van haar en Tristan samen op Instagram, waarbij ze schrijft: “Wij zijn er klaar voor, kleine!” We hopen voor haar dat ze nog heel lang op deze roze wolk zit. 

LEES OOK: Onderzoek: Mensen met dít sterrenbeeld gaan het meeste vreemd

De geplaatste video hieronder schijnt van vorig jaar oktober te zijn. Ook toen was hij samen met Khloé en wanneer je het rekensommetje doet, weet je dat zij toen ook al zwanger was. Oh oh.. 

 

We are ready whenever you are little mama ?

Een bericht gedeeld door Khloé (@khloekardashian) op

BRON: TMZ, BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook