Zó serveerde Meghan Markle haar ex af

'Meghan is berekenend in hoe ze met mensen en relaties omgaat,' aldus haar eerste bruidsmeisje.

Lees ook

Als het eenmaal voorbij is, is het ook echt over en uit voor Meghan Markle, #pittigetante.

Dat Meghan gescheiden is, is geen geheim: ze was jaren samen met producer Trevor Engelson met wie ze van 2011 tot 2013 ook getrouwd was. In 'Meghan, A Hollywood Princess' beschrijft prinses Diana-biograaf Andrew Morton hoe die relatie aan- én uitging.

Het stel zou elkaar in een bar hebben leren kennen toen Meghan nog aan het begin van haar carrière stond. Ze waren al verloofd toen ze haar rol in 'Suits' kreeg en trouwden toen ze net een beetje bekend begon te worden. Een bruidsmeisje omschrijft de bruiloft van Meghan en Trevor als 'ontroerend', het stel had z'n eigen huwelijksgelofte geschreven.

© Getty Images

Het duurde na het jawoord echter niet lang voor de eerste barstjes in de relatie kwamen. Meghan kreeg door haar bekendheid steeds meer kansen en leek steeds minder geïnteresseerd in een toekomst van rolletje-huisje-boompje-beestje. Het feit dat zij het grootste deel van de tijd in Toronto was voor de opnamen van 'Suits' en Trevor  in L.A. woonde hielp niet, dat zijn carrière achter bleef bij die van haar evenmin. Een fietsvakantie in Vietnam, waar ze een voedselvergiftiging opliep, was voor haar de druppel.

"Ze is berekenend, heel berekenend in de manier waarop ze met mensen en relaties omgaat," zegt Ninaki Priddy die met Meghan opgroeide, een goede vriendin was en zelfs bruidsmeisje was op Meghans eerste huwelijk, waarbij Miss Markle onder andere een gele bikini droeg. "Ze is zeer strategisch in de manier waarop de vriendenkringen cultiveert. Als ze eenmaal besluit dat je geen deel van haar leven uitmaakt, kan ze heel kil zijn. Wat Trevor betreft was het: uit het oog, uit het hart."

 

Een bericht gedeeld door Royals (@royalfanss) op

Je zou zeggen dat als twee mensen uit elkaar gaan, twee mensen daar een rol in hebben. Voor Trevor kwam de door Meghan aangevraagde scheiding echter volledig uit de lucht vallen. Morton omschrijft het alsof Engelson 'die zijn vrouw op handen droeg, zich steeds meer een blok aan Markles been voelde.' De relatie eindigde zo abrupt dat ze haar verlovingsring en trouwring aangetekend per post terugstuurde. Bij Trevor hoeft dan ook niemand aan te kloppen voor een aardig woordje over zijn ex: 'Hij kan zijn woede amper inhouden als haar naam valt.' Yikes.

 

Openingsfoto's  © Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook