Hebben: dit roze cabrio luchtbed

Lekker dobberen op je rubberen aankoopje.

Lees ook

De tijd van dobberen met je flamingo is nu voorbij, deze maakt namelijk plaats voor de ultra-roze cabrio. 

Denkbeeldig je koffer  al aan het inpakken? Wij hopen dat je nog wat ruimte overlaat voor deze te gekke nieuwe gadget van de webshop FUNBOY: het opblaasbare luchtbed, geheel in vorm van een cabrio. Naast het feit dat het vakantievoorwerp roze is, beschikt het over drankhouders voor je favoriete drankje. Die heb je dan wel nodig met al die zon vol op je snuit. Ook is er een geschikt plekje om je koelbox (met ál je drankflessen), de ijsklontjes en je speakers om je lievelingsmuziek hard mee af te spelen, op te bergen. 

Een goede daad

Wel moet je een paar tientjes voor het ding neerleggen, namelijk 103 euro (cocktails en verzendkosten not included), maar no worries: met de aankoop van de cabrio zorg je ervoor dat ergens op de wereld één persoon een jaar lang schoon drinkwater kan drinken. Je kan dus met een goed gevoel lekker gaan dobberen. 

Haardroger 

Volgens de webshop is de cabrio in een mum van tijd ready-to-use, in twee minuten kan je het ding in het water gooien. Met behulp van een haardroger of met een elektrisch pompje. 

LEES OOK: Dit zijn de duurste stranden van Nederland (en de goedkoopste)

BRON: FUNBOY, BEELD: ISTOCK

Laatste nieuws

Zie ook