doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Kroonprins Mo worstelt zich door Starbucks menu

Zijne Koninklijke Hoogheid was vrijwel onherkenbaar in zijn westerse kleding.
.
Kroonprins Mo worstelt zich door Starbucks menu

Werd het een 'Venti iced green tea, with coconut milk instead of water' of een 'Venti vanilla latte with extra caramel and whipped cream, steamed to 180 degrees?'

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Iedereen weet hoe gekmakend verwarrend het menu van Starbucks kan zijn en kroonprins Mohammad bin Salman (MBS) van Saoedi-Arabië koos dan ook wijselijk voor een niet al te ingewikkelde koffievariant. Zoals de barista op haar beurt niet zijn hele naam hoefde te onthouden, laat staat opschrijven.

De kroonprins was de afgelopen dagen in Washington voor besprekingen en deed daarnaast New York aan. Daar liep hij incognito – voor zover dat lukt in een cordon bodyguards – met Michael Bloomberg door de stad in westerse kleding zonder keffiyeh (hoofddoek). De prins werkt vooral aan tech-deals, die nodig zijn om thuis moderniseringen uit te voeren. Er werd onder andere een deal getekend om voor 200 miljard dollar aan zonne-energie te ontwikkelen.

De delegatie waar hij mee was uitgerukt was zo groot dat het hele Plaza Hotel in Midtown ervoor werd gesloten voor andere gasten. Pikant detail is dat het Plaza eigendom is van prins Alwaleed bin Talal, die tot vorige maand nog door MBS in de Ritz in Ryaad werd vastgehouden tot hij een paar miljard voor boetes wegens corruptie had overgemaakt. De prins verbleef dan ook niet zelf in het Plaza, maar was naar verluidt kies uitgeweken naar het St. Regis.

Foto's © PPE Agency

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws