Royal stijlpraat: kleedgeld, stylisten en outfitbedragen

En zullen zij zelf hun kleding shoppen?

Lees ook

De royals staan erom bekend altijd tiptop uit te zien. Wij zijn reuze benieuwd hoeveel zeggenschap Kate en Meghan hebben in het samenstellen van hun outfits én hoe duur een outfit gemiddeld is én… of zij alles zelf  betalen. Vogue Australia zocht het uit. 

Retourtje

De outfitbedragen lopen uiteen, het ene moment loopt Kate in een outfit van meer dan duizend euro en het andere moment met een simpel modelletje van de ZARA. Maar wat ook voorkomt is dat de koninklijke hoogheden kledingstukken toegestuurd krijgen, wel moeten ze deze naderhand weer netjes inleveren. 

Stylen

Waar Kate Middleton een stylist – Natasha Archer- heeft, moet Meghan het doen met haar eigen stylingskills. Aangezien zij tot en met mei nog niet officieel royal is, zou ze dus zichzelf moeten kleden of uit haar eigen zakken een stylist moeten betalen. Gelukkig helpt haar BFF Jessica Mulroney haar met haar outfitjes.

Winkeltje hier en daar pakken? 

Ondanks dat er dus voor hun geshopt wordt of dat ze iets toegestuurd krijgen, vinden de dames het ook leuk om zelf de winkels in te gaan. Royal of niet, vrouwen blijven vrouwen. Kate en Meghan worden regelmatig in de high-end winkelstraat van Londen gespot. Waar Kate graag een kijkje neemt bij ZARA, Gap, Jigsaw (grappig: hier werkte zij voordat ze trouwde met prins William) en Peter Jones, gaat Meghan bijvoorbeeld naar Heidi Klein. 

Zakgeld

Geloof het of niet, maar de hertogin krijgt nog steeds zakgeld. Dit krijgt ze dan van prins Charles en mag ze dus gebruiken voor bijvoorbeeld het kopen van kleding. Meghan zou nog even moeten wachten voordat zij haar zakgeld krijgt, dit betekent dus ook dat zij haar trouwjurk zelf moet betalen. De jurk wordt geschat op 400.000 dollar. 

Per jaar zouden de royals zes miljoen aan zakgeld krijgen, en zullen dat dus moeten verdelen door drie (William, Harry en Kate). Jammer genoeg kunnen we Kate niet de vraag: 'Hoeveel is je kledingkast waard?' stellen. Wel weten we dat Kate in het jaar 2017 zo'n 400.000 pond aan kleding heeft uitgegeven. 

LEES OOK: Tassencollectie Kylie Jenner miljoen waard

BRON: VOGUE, BEELD: GETTY IMAGES

 

Laatste nieuws

Zie ook