Kim Kardashian gaat volledig de mist in met Instagramfoto

Oeps...

Kim Kardashian is de onbetwiste queen van Photoshop. Het is dan ook niets nieuws dat de realityster haar foto’s digitaal een handje helpt, maar dit is zó slecht dat we alleen maar kunnen hopen dat ze het opzettelijk heeft gedaan. 

Photoshop

Op de foto is te zien hoe Kim, gehuld in een loeistrak wielrennersbroekje, crop top en hooggehakte teenslippers, over een parkeerplaats paradeert. De brunette wilde haar #ootd op Instagram delen, maar niet voor de “nodige” aanpassingen werden doorgevoerd. 

Schots en scheef

Kimmy besloot flink in de weer te gaan met het retoucheerpenseel en shopte zo haar taille en arm slanker en ging nog een stap verder. Ze besloot, om wat voor reden dan ook, om nog een deel van het beeld te spiegelen, wat voor een heel bizar geheel boordevol scheve lijnen zorgde.

Fail

Kim werd meteen op haar epic fail gewezen en het ging los in de reacties. Alle kritiek is haar zeker niet ontgaan. In plaats van de foto te verwijderen, schakelde ze enkel de reacties onder het beeld uit. Benieuwd naar de foto? Je ziet ‘m hieronder.

LEES OOK: Zien: vrouw geeft half miljoen uit om op Kim Kardashian te lijken

BRON: GRAZIA BEELD: GETTY IMAGES, INSTAGRAM

Laatste nieuws