Barbie ’trots’ op uitgelekte sekstape

Wat zou ze vandaag te vertellen hebben?

Lees ook

Iedere dag verschijnt er wel weer een nieuwtje over onze Barbie oftewel de Haagse Samantha de Jong. Je zou denken dat wij er niet meer van opkijken, maar dat doen we wel degelijk als Samantha laat weten dat ze 'trots' is op haar zelfgemaakte sekstape.

Trots op sekstape 

Samantha is in een nieuwe video van een Haagse vlogger op YouTube heel openhartig over de gelekte sekstape, waar vorige maand veel commotie over was. In de video is Samantha te zien met haar vriend Rolf, met wie ze pasgeleden weer samenkwam na een break-up vorig jaar september. Barbie vertelt dat ze trots is op de sekstape. "Ik zat in de afkickkliniek en verveelde me. Daardoor besloot ik om dat filmpje te gaan maken. Ik heb het zelf gefilmd. Ik kreeg er veel complimentjes over." No words needed.

Onjuist en leugenachtig

Ook zijn er verschillende mensen die met verhalen over Barbie naar buiten komen, zo heeft haar ex-manager Jake Hampel gezegd behoorlijk teleurgesteld te zijn in haar. "In de acht jaar dat ik haar heb begeleid, kreeg Sam meer aandacht dan mijn twee eigen zoons en dochter. Achteraf zeg ik: nee, dat had ik nooit zo moeten doen." Maar waar hij het meest mee zit: "Ik word nu weggezet als een leugenaar die haar bedrogen heeft en die niets voorstelde. Het is allemaal wanhoop, roddel en achterklap wat ze naar buiten brengt. De berichten zijn onjuist en leugenachtig. Eigenlijk kan ik het haar niet eens kwalijk nemen, want ze is niet honderd procent, maar zijzelf en de media zouden zich eens moeten afvragen of dit allemaal op deze manier moet…’’ Naar eigen zeggen heeft hij altijd goed voor Barbie gezorgd en heeft hij alles gedaan wat hij kon om haar te helpen. 

Wat voor gossip zou het volgende week zijn? 

LEES OOK: 'Barbie lijkt afkickkliniek alweer te hebben verlaten'

BRON: GRAZIA, TELEGRAAF, BEELD: ANP 

Laatste nieuws

Zie ook